onsdag 3 februari 2010

Fart och fläkt..

I dag har vi haft besök, hela huset fullt har det varit.. eller så kändes det bara så eftersom att två stycken av dem rörde sig så fort hela tiden. =)

Emma och Ludvig kom för att hälsa på och det var mycket trevligt att få prata lite "vuxenspråk" mitt på dagen . Tack så mycket gumman, jättetrevligt!
Sedan damp pojkarnas kusin in genom dörren och med det så följde några timmar med lek, stoj och stimm.. Dom har helt underbart roligt tillsammans dessa små killar. Man blir glad bara av att höra på dem när dom leker.

..............................................Sötaste Ludvig!!
Charlie har tyvärr blivit ännu mer förkyld och det bubblar ur killen då han ska amma, han kan knappt andas då. Det försöker vi lösa med "snorsugen" och näsdroppar.
Men trots att han så uppenbart inte är pigg så är han tapper min lilla älskling. Han firar av leenden mot alla som tittar på honom och de små rödkantade ögonen tindrar direkt man vänder uppmärksamheten mot honom. *söt*
.................................
Nu ska pojkarna badas och göras klara för sängen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv, det var jättetrevligt. tycker inte det behöver gå så länge innan nästa gång:)hälsa killarna från oss, kramar // Emma