tisdag 2 februari 2010

En helt vanlig Tisdag

Vilket väder det är i dag. Snöar och blåser is känns det som. Tog en promenad efter att Liam lämnats på dagis i dag och den var faktiskt inte speciellt skön kan jag erkänna.


Herr Sambo har börjat träna på gym.. 2 hela gånger har han nu hunnit vara och lyfta vikter. Planerna är att bli storslaget stark. Och vad händer då han bestämmer sig för att dra igång något sådant!?! Jo resultatet blir ju att jag nu två dagar legat på golvet och gjort situps.. jag kan ju inte förfalla om han helt plötsligt ska bli supertränad.. Man måste ju ha någon slags jämnvikt. *hihi* Ömma magmuskler är resultatet av detta iallafall. Jag kan inte minnas när jag kände av mina magmuskler sist.. =)
Förutom detta så har jag just nu helt slut på energi, varje liten reserv är uppanvänd tror jag. Att jag har både natt och dag-skift börjar märkas nu efter 4 månader.
Herr Sambo försökte helt förtvivlat att komma på någon lösning då tårarna bara rann nedför mina kinder nästan hela helgen.. Men inget hjälper ju då man känner sig som ett litet barn som varit uppe långt över läggdax, då måste tårarna få rinna. Och efteråt så lämnas man med en viss frid inuti, en som bara kommer efter att man gråtit riktigt ordentligt.
Det är ju faktiskt ganska skönt.
Nu gäller det bara att försöka ladda upp batterierna och fortsätta med vardagen och dess bestyr.

5 kommentarer:

Anna B sa...

Men gumman!! Inte ska det måsta vara så! Jag ska kolla hur mina närmast dagar ser ut, så kanske jag kan komma o sköta en stund. Så får du vila lite!!!
Kram

K sa...

Läser din blogg ofta.

Har ett par bra tips till dig om ni vill ha ett fint bröllop, men ändå "billigt".

Om ni bara har nära vänner och familj som närvarar, be alla gå ihop och köpa något fint som ni verkligen önskar er = liten slant till present per inbjuden.
Sen ber ni alla sätta in t.ex. 200:- på ett konto som ni tar ifrån till mat, dricka osv. för att betala för bröllopet. Då blir det fint och minnesvärt samtidigt som det blir en fest att minnas, även om den inte blir på er bekostnad. ;)

En kanonfin brudklänning hittar du utan problem för under 2000 på Tradera eller Blocket eller på Bröllopstorget, en kanonsajt för de som ska/vill/planerar att/ gifta sig.

Lycka till!
Hälsningar från ett vintrigt och kallt Småland.

//K

Vita rosor och förgätmigej sa...

Ibland är det bra jobbigt med de små rackarna... Känner såååå igen mig! Det är bara att bryta ihop och gå vidare som dom säger :0). Ta hand om dig och försök att få lite egen tid ibland. Det behövs!
Kram/ Anna

Frida sa...

Jag kan också sköta, fast inte just nu då jag ligger i flunsan, han har blivit så stor killen. Måste ses snart stora kramen

Anonym sa...

När ska ni gifta er? Har ni satt nåt datum än?

Vi ska gifta oss den 17:e juli och planerar också att få det så billigt som möjligt så vi kan ju ge varandra lite tips längs vägen. :)

Kram Elisabeth