söndag 22 november 2009

Advent?!.. JO snart.


JO så är det. Nu har jag satt upp julgardinerna och ställt stakarna i fönstret.( Bilden är från förra året ) Sakta men säkert pyntas rum för rum här hemma. Fick i dag även hem ett "nytt" klaffbord av underbara svärmor som hon hade över som nu står i vardagsrummet.
Var med min mor på Allmosans secondhand i Lördags och där fyndade jag en del saker.. ska fota lite framöver så ska ni få se.
Nu är svärfar här. Både han och min svåger kommer att sova hos oss i veckan igen då dom ska jobba här i stan.
Liam sover i sin säng på övervåningen och Charlie hänger slappt på Sambons arm. Han har just somnat och jag tror att jag ska ta honom med mig snart och krypa i säng, jag är jättetrött!

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej!!

Vad härligt med en bebis, jag saknar redan min som nu hunnit bli STORA DAMEN på 15 månader!!

Jag läser din blogg ganska ofta men jag är sanslöst dålig på att höra av mig, tyvärr.. Jag gillar att du blandar din blogg så det inte bara är inredning, skönt med annat i livet också!

Fin ljusstake där i fönstret, det vita hjärtat med två ljus! Jag har också funderat på en sån några år nu, kanske borde slå till just i år..?!

Han en skön vecka!

Kära hälsningar,
Maria

Sofia sa...

Hej!

Idag när jag gick och njöt av julbelysningen på Drottninggatan och fylldes av julstämning kom jag att tänka på dig och så fint ni brukar ha till jul! Tänkte att din lantliga stämning verkligen är tvärtemot Drottninggatan och så blev jag så sentimental att jag var tvungen att gråta en skvätt och sedan kom jag på mig själv... Tur att det var mörkt ute!! =)

Jag har nu kommit på att jag vid invägningen måste bjuda hem mig själv till er på lite glögg eller te och så vill jag mysa ihop mig i julstämningen som kommer att ligga över lilla huset! =)

Jag tackar ja till min egen inbjudan! Det ska bli såååå trevligt att ses igen! =)

Kram kram