onsdag 19 maj 2010

Var hör elektronik hemma??

I vårt tekniska samhälle så står det ju elektroniska saker lite här och där. Det jobbiga med det är ju alla sladdar, och att sakerna faktiskt inte alls är snygga!! Men man vill ju trots allt ha dom.. Här är min lilla datahörna där jag nu sitter och bloggar.


Vår enorma tv står på en gammal byrå som vi tagit bort baksidan på och botten på den översta lådan och stoppat in förstärkare, dvd, boxer och allt annat som man ju nu måste ha för att överleva. *fniss*
Jag gillar att ha dem, men vill inte att de ska synas.
På tal om elektronik så vill jag ju fortfarande köpa mig en digital systemkamera, men nu funderar jag på vilket märke som är bäst?!? Jag velar mellan en canon, nikon eller sony.. Någon som har tankar eller åsikter så får ni gärna dela med er. Jag behöver hjälp!!
Ha en härlig dag
Kram Dessie


4 kommentarer:

Cilla - Vit som snö sa...

Det har du så rätt i, det är samma lilla stad vi bor i:)
Och visst, äntligen värme o vår för vintern har varit såååå tung tycker jag. Idag har jag ledig dag för första gången på länge o hoppas att solen snart komer fram igen!
Jag tycker Canon är ett säkert kort på kamera om jag ska ge råd:)
Ha en mysig dag!
Kram Cilla

Frida sa...

Vad fint ni har det:-)) jag säger också Canon, har ingen men Lånar en Canon EOS 450 ibland, den är för övrigt bra pris just nu på Expert om du ska slå till.  kram

Anonym sa...

Märke har absoluuut ingen betydelse, bara trams, samma som att välja bil, inget märke är bättre än det andra...

Lina sa...

Har en Sony. Är väldigt nöjd, optiken är väldigt bra och färgerna blir alltid super!

Men det spelar faktiskt inte så stor roll vilket märke du tar, idag är alla bra, det är modellen du ska trivas med! Dvs vad du vill en kamera ska ha för funktioner. Och sen är det egentligen objektiven som ger resultaten. :)

Kram