söndag 16 maj 2010

Härliga söndag!


En sval och skön kväll känns bra nu efter en solig och varm dag. En bild inne på altanen är vad jag bjuder på nu då det börjar skymma. Äntligen har den börjat användas, frukost, lunch och middag intas nu här ute och det bubblar av lycka i kroppen då man märker att sommaren är på väg med stormsteg. I övrigt så har jag och barnen spenderat dagen i en grusgrop mitt inne i skogen och plockat sten i mängder. Vi ska påbörja stenläggning runt altanen, vill även plantera några tujor, lägga några plattor och så bygga en trapp in till altanen. Det ska bli så skönt att kunna jobba på ordentligt i trädgården i sommar. Det gick ju som inte fullt ut förra sommaren då lille charlie låg i magen. Men det ska jag ta igen i år så mycket jag bara kan. *hi hi* Men nu ska jag sjunka ned i soffan och dricka en kopp te.

4 kommentarer:

sofie sa...

sjumiljarder stenar finnes på krången 41. f.d ägarinnan måste haft en äcklig dekorationsstensfetisch, nåt jag nu fått lida x antal timmar (dygn??) för att få plocka bort och slänga i en stor hög baki garaget.
tänkte om du ville ha nåt lite mer lätttillgängligt än grusgropen. beroende på foten dårå.

Dessie sa...

He he, ja men tack så mycket, det låter ju mycket lättare än att klättra upp och ned för stenröset faktiskt! =) Dom kommer nog att trivas hos oss för jag har också en äcklig stenfeisch då det gäller min trädgård! =) Sakta med säkert flyttar allt från din trädgård till min!! *fniss*

sofie sa...

ja, hajja vad pionen och klitorisen kommer att känna sig som hemma igen. och stenarna blir väl lyckliga att ha en matte som älskar dem och inte våldskastar dem bakom garaget i vrede och halvhat. frågan är hur fan man ska frakta en satans massa sten. men hey, det är la ditt problem =P ba att hämta om du vill. och du ska få dina 39 kr. promise.

Dessie sa...

Ha ha ha ha ha.. du är ju kul! =) Ja utan mina 39kr så överlever jag ju inte!! =P Jo jag kommer nån dag nu framöver och skeppar in dem i bilen!