tisdag 11 maj 2010

Bröllops ändringar....


Sitter och bläddrar i en tidning och planerar bröllop. Det har blivit måååånga ändringar sedan jag skrev om detta sist. Både datum och plats och antalet inbjudna har blivit ändrat.. Vår nya bröllopsdag är nu 12 Juni 2010.
Vi både viger oss och äter middag och umgås i byns bönhus. Med bara vår närmaste familj närvarande. Senare i sommar ställer vi till med fest för våra vänner.
Det känns så mycket mer rätt nu sedan vi ändrade och gjorde allt mindre. Det är mer vår stil! *skönt*
Men detta innebär att det inte är så länge kvar nu och det är ännu en del saker kvar att fixa. Mest dekoration och så gäller det ju att bestämma bröllopstårta, och hur kvällen ska se ut. Bönhuset är hyrt hela helgen så att vi får pynta och pyssla på Fredag, viga oss och fira på Lördag och inte behöver ta tag i att städa innan Söndagen. Jätteskönt att kunna ordna det så känner jag.
Inbjudningarna damp ned i familjens postlådor i dag och dom blev överraskade att allt var helt annars än dom hade trott. =) *spännande*

3 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad skönt att kunna ändra sig så det blir som man själv vill ha det! Bröllop har ju en tendens att ha så många ska och måste. Jag försökte undvika att läsa i tidningar och på internet eftersom jag inte ville påverkas allt för mycket av hur andra tycker att ett bröllop ska vara. Vi gjorde vår grej och var suuupernöjda med det. Lycka till med planeringen av er stora dag!
Kram/ Anna

Frida sa...

Hej, vad klokt av er att ändra, vi surra ju om det och det är ju eran dag och eran stil dom gällerKlokt Dessie. Ja det är helt underbart att vara mamma, jag njuter varje sekund. Tar på krafterna gör det också och det tar väl nån dag till innan jag hämtat mig riktigt. Då vill jag gärna ha besök.kram på er

Sofia sa...

Det låter väl som en toppenidé! Jag kommer hem den 5:e så säg bara till om du vill ha hjälp med någonting! =)

Kram kram