fredag 7 november 2008

Helt galet trött.

Jaha, nu sitter jag här och planen som började med att måla ett bord och baka börjar sakta ändra sig mot att lägga sig i soffan, peta näsan och bara glo. Min ärade syster och hennes son är på besök och i natt så bestämmde sig just den sonen för att vakna och skrika helt hysteriskt och ligga och prata resten av natten.. Jag funderade starkt på att skjutsa ut sängen till förrådet där han inte skulle störa vår nattsömn lika mycket!=)
I går så ringde telefonen och en snubbe från optimal telecom meddelade att nu,i och med att jag bytt från dom till Telia så skulle dom tilldela mig ett straff, en avgift på 300:- som dom skulle plussa på min nuvarande räkning... Dessie förbannad... Efter några "Visst skämtar du?" utrop och lite förbannelse i allmänhet så säger då karln att ifall jag kommer tillbaka till dem så ska han stryka straffet... "Jaha, och då får jag en från Telia för att jag lämnat dem istället helt plötsligt" " Ja men i så fall så betalar vi den åt dig" säger han då. "Äh men va fan det här lät så konstigt att nu ringer jag telia.." Ringer upp telia, och killen som svara säger direkt när jag förklarat mitt ärende att han ska sätta in 350:- så att det jämnar upp för pengarna som jag måste betala till optimal telecom. VAD ÄR DETTA?!? Ja jag hann bli arg men det löste sig ju i slutänden, så jag är nöjd nu..
Nä nu måste jag göra nåt, kanske bara måla halva bordet då?!?

1 kommentar:

Frida sa...

Hej Jag har också varit med om det, fick igen 300:- fast jag hann aldrig bli arg då Telia sa det innan jag bytte från VÄRLDENS SÄMSTA GLOCALNET. :-) Junta på tisdag hos dig? Har du ringt om lägenheten???