måndag 4 oktober 2010

Tiden rinner iväg.

Hej mina vänner.
Njuter ni av hösten?
Det gör iallafall vi. Här stökas och ordnas det inför vintern som komma skall. Buskar och häck snaggas. Sommarplantorna rycks upp. Utemöblerna körs bort. (Hmm eller... tjaa dom ska bort men har bara kommit till släpen än så länge. *hihi*)
Så här blev byrån målad och med beslagen på. Jag äääääälskar den. I går hade vi besök av familjen Avander. Då upptäckte vi att våra pojkar även diggade denna byrå. =) Visst är det skönt med gedigna trämöbler så att dom tål lite tuffa tag. Det är ju toppen då man har små sötisar.


I morgon vankas det fest här hemma, Charlie är ingen liten bebis längre utan fyller ett år...... ETT ÅR!!! Redan... Jag fattar inte var tiden for, jag slutade ju nyss amma enligt mig själv. (7 månader var han då) Fast nu går ungen, äter själv och har börjat prata... Varför tickar tiden på så fort? Med Liam gick inte bebistiden så här snabbt, jag fick ha honom liten mycket längre. Eftersom att man redan gjort allt detta en gång och vet hur man ska tackla vissa situationer och vet vad man har att förvänta sig, så är det som att man inte ens tänker utan bara handlar på reflex... är det därför som tiden går så fort??
Jag försöker verkligen leva i nuet och NJUTA det jag kan av mina ljuvliga barn.
Det är viktigt att aldrig glömma bort hur fort livet flyger förbi och hur vi på bästa sätt kan skapa de minnen som sedan gror i våra hjärtan och formar oss som människor.


Min lille blåögde prins. Snart leker du och storebror med varandra uppe på era rum och mamma får inte vara med.. *ler*

Och allt detta till trots så åldras jag ingenting.. Fantastiskt! *fniss*

Ha en skön kväll.

Kram Dessie

3 kommentarer:

Anonym sa...

söööta killar dom där två!!! // emma fu

Frida sa...

Stort grattis till Charlie:) söta grabbarkram

Sirpa sa...

Grattis till lilla pojken!
Nääää, vi åldras ju inte! Jag är bara 25, min älsta dotter 21 och hennes dotter snart 2. Perfekt :)
Vad roligt att du vill vara med i min utlottning, lycka till!
Har en trevlig torsdag!
Kram Sirpa