tisdag 19 oktober 2010

Morgonens sysslor

Det är en vanlig morgon på vår gata.. Tvättmaskinen surrar, diskmaskinen plockas ur, sängar bäddas, barnen äter frukost och dagen planeras. Liam har bestämt att han inte vill på dagis i dag utan vill vara hemma med oss. Liam kom nedkrypandes i vår säng i natt med magknip. Han låg och vred och ojjade sig och höll sig om nedre delen av magen så jag trodde nästan att vi skulle måsta åka in till akuten. Men det gick tack och lov över och han somnade om bredvid mig.
Charlie hann ju vara frisk ca 1 vecka men har nu fått tillbaka sin hosta.. funderar över om det kan vara förkylnings astma iallafall som gör honom så känslig.. Han är ju sjuk heeela tiden. Och med både mamma och storebror som har astma så är det ju inte helt omöjligt att han också har det trots att det inte låter som astma då dom lyssnar på honom. Ibland är ju den eviga torr-hostan det enda symtomet.
Här är vår nya byrå i hallen. Större och finare än den som stod där sedan tidigare. Denna köpte jag på second hand för 125:-, och med vitfärg så blev den så här fin! Jag har dock inte bestämt mig för vad jag vill ha för knoppar på den så jag tillverkade dessa toffsar tills vidare. En riktig byrå a lá Maria Montazami alltså! *fniss*Happy Thuesday my friends.

Kram Dessie

2 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Den vardagen känner jag igen.....Fniss!

Vilken fin o mysig blogg du har, nu ska jag kika lite mer....

Må så gott!
Kram Therese

Maria Åhman sa...

Åhh så fint ni har det!! Och vad duktiga ni är! Jag vet ju hur det är att renovera och ha småbarn, jobba m.m. Dygnet skulle ha fått ha några mer timmar ibland =) Superfint! Kram Maria