måndag 11 oktober 2010

Livet leker

Jaha vad har vi här då?
JO det är ju en liten trist dag hemma på vår gata som man kan komma att hitta sådana här kojor byggda i vårt kök. =) Med korvgrillning över öppen eld utanför..
Ja man tager vad man haver stämmer väl verkligen in här.


Och så de campande gullgrisarna också. Historien var visst att vi var uppe på ett kallt snöigt berg med vårt lilla tält. Vi var tvugna att jaga ihop vår mat och lyckades jaga upp KORV!! Inte illa.... inte illa alls. =)
Den yngsta av oss har visst inte fattat att elden är varm och att man inte kan lyfta den, vilket störde storebror lite.


I dag städas och fejjas det på vår gata. Det händer något spännande på våran gata i morgon. Vad det är ska jag hålla på lite till, men var inte oroliga ni kommer att få veta... lite senare! =)
Ha det gott alla glada.
Kram Dessie

2 kommentarer:

Fru Bergkvist sa...

Är det något som vi grannar kommer se utifrån eller måste vi komma och våldgästa er ;)

Sen måste jag bara ge dig beröm.. vet inte hur många gånger du passerade vårat köksfönster med olika kartonger släpandes efter dig och barnvagnen framför dig..

många hade nog antingen lämnat
barnvagnen, sprungit med kartongerna, eller lastat på barnvagnen, dock inte så det hindrar den lille att leva.. eller väntat med att kasta tills partnerna hade kommit hem och bett honom om hjälp :)
Du gjorde det bra! :)

Dessie sa...

He he, ja ni grannar kanske märkte det i dag. Fast inte har vi något emot våldgästning för det.=)
Ja det ver ju lite jobb med kartongerna. Som du kanske märkte så var det STORM i natt så kartongerna låg över hela kvarteret i morse!! =)