fredag 11 december 2009

Två små sjuklingar..


Nu har lille Charlie också blivit sjuk... Han snorar och är tät i näsan. Jag har skickat med en inköpslista från apoteket med min mor, som ska in till stan i dag, så att vi kan kurera lilleman här hemma.
Mycket vyssjande och tröstande i natt, och trots detta så är jag oförskämt pigg i dag. Får väl se hur det blir framemot eftermiddagen.
En massa klimat prat på tv just nu. Och jag tittar ut genom köksfönstret på det halvslaskiga gråa trista vädret och den ynkliga lilla snö som ligger på gräsmattan och tänker att det är tur att folk börjat få upp ögonen för våra klimatproblem för så här brukar ju inte vintern vara... hoppas bara inte att det är alldeles för sent.
Nä, nu ska jag och Liam tända ljus och dricka te.
Godmorgon Fredag

1 kommentar:

Frida sa...

Jag håller med dig det blir fel att hänga ut bara småbarn. Och det finns många faktorer som spelar in, men jag kan förstå café ägare som har som nicsh att vända sig till affärfolk som kommer dit & äter lunch att dom blir irriterad av barn & barnvagnar och skrik. Men man kan inte säga det är förbjudet att ha barn här utan då måste man införa en åldersgräns. Typ som på krogen??!!? Tänker jag, nej jag är än så länge ett otränat öra då det gäller barnskrik men det blir väl bättre i maj tänker jag :-D

Vad säger du om i morgon har du tid att komma in till stan ?!?? För en fika kanske, kram på er & krya på er