fredag 4 juli 2008

Trädgårdstomte som man är!!







I natt va jag ute och jobbade på i min trädgård till klockan 01:20, det va myggigt som fan men de var det värt. Nu har jag slitit bort blomrabatten på framsidan och lagt platter och stenar vid kallfarstun och resten har jag sått igen med gräsfrön. Blev riktigt snyggt faktiskt och jag längtar tills gräsmattan vuxit upp och jag kan sitta där på bänken och ta det lilla lugna!



Sopen ska förvisso inte stå där och så ska jag nog dit med någon lykta å så.... men annars!



Jag håller även på att för åttonde gången ung. att göra om i hallen! Så här blev det nu på byrån, men jag har inte gjort nåt mer... ska in med ÄNNU en ny tapen där vi hänger kläderna och under trappan åxå... Vill ha en grå... med mönster.



(Det är så svårt att möblera vår hall eftersom att den inte är så himla stor, men framför allt så har vi sex dörrar/öppningar som alla utgår från hallen. Den enda väggen som va hade där byggde vi trappan upp till övervåningen mot.)



Sedan måste jag ha en bänk som ska stå under trappan. Den ska ha dörr framtill för förvaring av familjen alla skor som står och dräller eftersom att vårat skoställ alltid alltid är fullt! =) Jonas lovade att bygga bänken till mig om jag bara gjorde en ritning, *lycka lycka* Pussar till älskling!






Nä nu ska jag ta och fortsätta min lista med vad vi måste ta med oss till Stockholm. jag har funnit att om vi inte gör en sådan så slutar det alltid med att vi åker utan en massa saker!



1 kommentar:

Inreda Mera Hemma sa...

Googla Fridas gård, en weebshop som jag tror du skulle älska, kramen