lördag 26 juli 2008

Äääääntligen sol och sommar.I går hade jordgubbarna kommit i mängder till vårt jordgubbsland, jag och Liam plockade och plockade och plockade. Sen åt vi och åt och åt. =) Det va gott!


I går badade vi i älven, det är så skönt att ligga på sandstranden och plaska fötterna i vattnet. Men något dopp blev det inte för mig, jag har ju vuxit till mig och blivit lite av en badkruka som de flesta mammor... så länge vattnet inte är varmt så vill jag inte i!! Så det så. I går kväll lämnade jag och sambon bort lilleman till mormor och så gick vi och såg nya Batman. Rätt överraskad faktiskt över att den va så pass bra som jag tyckte den va, och Heath va toppen i rollen som Joker... fan att grabben gick och dog... onödigt...


I dag är det Vitbergsbadet med familjen+ syster och hennes familj. Sedan blir det att åka hem och göra sig klar och så blir det nog party i kväll verkar det som.


Ja Frida det är sant, jag kommer att infinna mig!! Håll i partyhatten och ta på dansskorna så ska det bli en kul kväll! =) Nä nu måste jag packa med oss någe fika!


Sola med solskyddsfaktor mina vänner..

1 kommentar:

Frida sa...

Ja & trevligt hade vi, kunde dock ha dansat lite mera, vi får helt enkelt ta och göra om det igen i Sundsvall.Vad säger du ? IKEA kom igen...