söndag 13 juli 2008

Så typiskt

"njuter " av min underbara semester som jag just nu sitter här i Stockholm och tillbringar med sambo, barn och sambos syster+familj.
Har varit här i snart en vecka och hade den otroliga turen att i går, efter att ha klagat i flera dagar på huvudvärk och ont i lungorna, så fick jag helt plötsligt 39 graders feber. Och eftersom att jag är lågtempad i vanliga fall.. (36 grader om någon skulle låtsas vara intresserad!=)) så kändes det som att jag va döende natten som var. I dag fick jag vackert lov att stanna hemma så stora familjen drog ut på utflykt... Låg på soffan och svettades medans de andra badade.
Men nu är jag totalstenad på alvedon, ha ha. Så nu känner jag mig rätt pigg för första gången i dag. Om jag nu bara kunde få i mig lite mat, men matlusten tycks helt ha försvunnit.
Tidigare i veckan så var vi på grönan och åkte. Trodde att det skulle bli skitkul, men blev besviken. Det enda som lyckades skrämma mig va nedsläppet med tilt... då trodde jag att jag skulle dö... men det tog ju bara 4 sek, sen va ju det över. Men alla de andra karusellerna var ju över så himla snabbt dom åxå, så jag gick därifrån totalt mättad.
I morgon blir det väl kungens kurva och Ikea om jag nu skulle må bättre. Hoppas på detta väldigt väldigt mycket. Nä nu ska jag ta och lägga mig.

2 kommentarer:

Frida sa...

Men aj då, hoppas du börjar må bättre krya på dig gumman!Kramen

Frida sa...

Efter 4 sms, så undrar jag om dina mobil är trasig eller om du bara dissar folk???