fredag 18 februari 2011

Slut på veckan.

Hej alla glada.
Trivs ni i kylan? =)
Vi började morgonen med att fara på gympa med Liam och alla andra 5 åringar som ska börja skolan med honom till hösten. Det var ett rum fullt med lycka kan jag avslöja, och jag bara mös för mig själv där jag satt på åskadarplatsen och tittade. I dag har jag bakat igen. Nu blev det Ciabatta bröd & semlor. *mums* Så nu är helgen räddad vad det gäller bröd. Skönt!

Vi gillar inte mandelmassa här hemma, och maken gillar inte vaniljkräm. Så jag gjorde en chokladröra och petade ned i dem. Det blev riktigt bra.
Jag blandade Philadelphiaost, florsocker, kakao, obóy pulver och smulorna som jag plockade upp ur brödet då jag gröpte ur dem. Gott gott.. =)

Nu är äntligen helgen här igen och jag hoppas på en lugn sådan med mycket sömn, för jag behöver massor känner jag. *fniss*
Ha en trevlig helg mina vänner.
Kram Dessie


7 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad gott det ser ut. Har du något bra recept på Ciabatta utan surdeg att bjuda mig på. Jag har bara med surdeg och det är ju inte det lättaste om man blir sugen direkt.

Ha en bra fredag

Kram Teres

Vit som snö sa...

Men wow vilka ursnygga Ciabattabröd! Jag blir impad av din bakning nu;) Ser Teres fråga o undrar samma sak. Surdeg verkar "lite besvärligt" tycker jag...
Passar bra att baka nu i den här hemska kylan. Måtte det ge sej snart!!!
Ha en mysig helg!
Kram Cilla

Ljusa vardag sa...

Vad duktig du varit som bakat som mycket! Ja då är helgen räddad. Det ser hur gott ut som helst! Ha en fin kväll, nu blir det let´s dance hos oss. Kram Anna

Zinkhjärtat ♥ sa...

Du är så duktig på att baka!! Ser verkligen smaskigt ut.
Hoppas du har en skön lördagskväll.
Stor Kram Annelie ♥

amandahornfeldt sa...

Hoppas du har en fin söndag. Kika in hos mig så kanske den blir ännu bättre :) Kram!

Vardagslyx sa...

Åh, vad brödet såg fint ut! Tänkte precis samma sak som första kommentaren - har du nåt bra recept?

Lät väldigt gott med chokladröra i semlorna:-) Tycker väldigt mycket om de vanliga, men det är alltid kul att testa olika varianter. Läste nån som hade blåbär i, det tror jag också skulle vara gott!

Ha en skön kväll!

Kram Pernilla

amandahornfeldt sa...

hahaha :) Grattis!
Amandahornfeldt@gmail.com är min mailadress, så skicka din adress dit! Kram