torsdag 24 februari 2011

Lyxa till det lite.

Ja jag är en av de människor som tycker mycket synd om mina barn då det är sjukdom som härjar. Jag vill gärna skämma bort dem och lyxa till det så att det blir lite mysigt iallafall, trots att man inte mår så bra. I dag blev det därför att ställa sig och göra glass då vi inte hade någon hemma. Jag gjorde vaniljglass med maräng och hallon i. Det är verkligen helt oslagbart att göra egen motför att köpa. Det blir så gott.
Och barnen blev mycket nöjda kan jag avslöja, då en bricka med glass kom in i vardagsrummet och dom fick äta detta framför tv:n till mellis.


Ja lite lyx ska det vara ibland. =)
Här ser ni min fina vinst som jag lovade att visa er. Jag vann en utlottning inne på Amandas blogg. Hem kom ett jättefint paket och en gullig lapp.
Tack så mycket söta du, jag blev så glad!Ett pampigt hjärta som får bo på byrån i vardagsrummet.Tyvärr så var det lite sprucket då det kom fram, men mest bak så jag tänker att jag ska kunna fixa eller gömma detta! =)
Ha en fin Torsdag mina vänner.
Kram Dessie6 kommentarer:

amandahornfeldt sa...

Åh nej!! Hade det spruckigt?!

Sofia sa...

Ååh, hur gör man sån där glass? Såg ju jättegott ut! :)

Mina drömmars hus sa...

Mums, det lät got och ser gott ut också.
Fina bilder.
Ha en riktigt skön eftermiddag och kväll.
AC

FräckaSyster sa...

Glassen ser ljuvligt god ut!! =)

Ha det fint!
Kram Jenny

Therese sa...

Åh, det är ju så himla gott med egen glass! Gör dte inte för ofta, men när dte händer blir jag alltid lika glad. Hade lingon i sist, det blev supergott verkligen.

Hoppas ni kryar på er snart! Kram Therese

Anonym sa...

Hur gör du din egen glass?