onsdag 16 februari 2011

När du får oväntat besök..

Va var det för reklam som gick så??.. Kan det vara Gevalia.
Ja i dag blir det hur som helst inte oväntat besök utan väntat. Barnen ska få leka ordentligt och vi vuxna ska njuta av vuxenprat och kardemumma sockerkaka. *underbart* Jag vet nu vad som ska läggas till önskelistan förutom en kitchenaid.. En ny elvisp! Min fick jag med mig då jag flyttade hemifrån.
Den hade då tjänstgjort i mammas hushåll i ca. 20 år.
Den går fortfarande, men luktar lite misstänksamt ibland då man kör den, jag tycker att det känns lite vemodigt att den börjar ge upp och vi kanske ska skiljas jag och den gamla. Jag minns då jag var liten så brukade jag smyga upp på morgonen och baka sockerkaka på morgonen och bjuda mamma och pappa på fika på säng då dom vaknade.
Vi har hållit ihop länge. =)
Så tillsammans med Kitchenaid så önskar jag mig nu en Dualit elvisp. De hittar ni här om ni är nyfikna på vad det är för någon. =)


Jag har också satt igång en vete surdeg. Jag längtar efter att baka surdegsbröd massor. Synd bara att då man får ett infall så tar det 5 dagar innan det faktiskt går att baka. *Dagens I-lands problem* hihi

Ha en skön dag mina vänner

Kram Dessie

5 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Härligt med kardemumma även hos er, det blev kardemumma muffins här.

Vem önskar sig inte en Kitchen aid, jag vill verkligen ha en jag med.

Kram Teres

amandahornfeldt sa...

Det ser alltid så härligt ut när du bakar! Och den där vispskålen är mitt absolut bästa köp hittills.. Det skvätter ingenting ju! :) Kram på dig!

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hoppas att ni fick en mysig dag!
Stor Kram Annelie ♥

Lina sa...

Varför har du inte en surdeg ståendes i kylen?? Jag har det i perioder. Går mycke smidigare då kan jag säga!! ;) Tycker Lailas sätt är lite omständigt... Svärmor har alltid två en råg och en vete. Mata en gång i veckan sen är det bara att ta fram när man vill använda! :)

Jag hör till de lyckliga som fått min önskan om en Kitchenaid uppfylld, och om man har det behöver man ingen elvisp! Lägg fram det så för maken när elvispen lägger av! ;)

Jo vad jag skriver mycket... Lycka till! Kram

Veronica sa...

Tack för idag! Alltid lika mysigt att vara hos er :)

Jag kommer bli tvungen att baka muffins med chokladglasyr här i dagarna! Dom var farligt goda :)

Kram Veronica