onsdag 2 februari 2011

Frossar i grönt

Hej mina vänner.
I dag så sitter och ligger jag som vanligt med näsan i mina trädgårdsböckerna. Det står ju överallt va det både gäller inredning och utredning att man måste "träna sitt öga". Och det är väl kanske det jag sysslar med nu då, för jag kan inte få nog. Jag bara läser bok efter bok och suger i mig inspiration.
I dag är det buxbom och härliga marktäckare som upptar mitt sinne.Bilderna lånade från Blomsterlandet.se

Det är en lugn dag på vår gata. Barnen har börjat hosta lite smått och efter flera dagar av uteakteviteter (ja det blev tre hela dagar med skridskoåkning) så som sparkfärder och bygge av snögrotta. Så har vi i dag bara varit inne och tittat på film och lekt.
Jag hoppas att kunna mota förkylningen i grinden denna gången och börjar kurera i förskott. =)
Ha en bra kväll.
Kram Dessie

6 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad härligt det låter när du skriver om dina trädgårdsplaner! Visst är det något visst med formklippta växter... Jag kan knappt vänta tills det blir vår och man får sätta igång med alla planer man har! Här har vi full sjukstuga men nu går två av fyra på antibiotika så vi lever på hoppet. Ha en underbar onsdagskväll!

Kram/ Anna

Katarinas trädgård sa...

Växter helt i min smak! Men det var kanske inte någon nyhet...
Kram
Katarina

Ljusa vardag sa...

Vad trevligt det låter med utomhusaktiviteter och lek. Ja snart är det dax för trädgårdsskötsel, tiden går så fort. Tycker buxbom är så fina. Jag har dock dålig erfarenhet utav dessa men jag hade nog dålig jord. Ha det bra. Mvh Anna

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Vilka härliga buxbom bollar..det gillas..
Köpte en och satte i kriúka i höstas..får se om den överlevt kylan!

Hoppas att ni stoppar förkylningen!!

Ha en mysig kväll! Kramis Sanne

Zinkhjärtat ♥ sa...

Ja tänk om man kunde klippa buxbomen i så där fina bollar!

Härligt med alla uteaktiviteter:)

Stor Kram Annelie ♥

Therese sa...

Jag romantiserar alltid upp trädgårdsarbete varje år vid den här tiden, anledningen är väl att jag inte har nån trädgård själv... istället har jag högtflygande planer om vår balkong som alltid slutar med att den blir övermöblerad av alla blommor och krukor. Och varje år får jag höra "måste vi ha så mycket växter älskling".

Så stort lycka till med ditt planerade, jag är ju lite avis haha;)

Ha en superskön helg, kram Therese