måndag 13 december 2010

Sömnens boning..

Kom på att jag tror inte jag visat er bilder sedan vi flyttat upp sovrummet på övervåningen igen.. Det är såååå mysigt att vara tillbaka där uppe. Det är som att krypa upp på ett litet sovloft eftersom att det är så lågt i tak. Ser ni fönsterluckan som står lutad mot väggen?? De är en av alla de fina luckor som jag fick av Frida då de tog ned dem från huset. Nu ska dessa sättas upp som dörrar till våra små skrubbar som vi har bredvid sängen för extra förvaring. Det kommer att bli fint tror jag och passar stilen så bra tillsammans med dörren som vi har till sänggavel.
Jag ville först byta ut den modernare tapeten som sitter här uppe och skulle ville ha råspontade brädor som fondvägg. Det vill jag fortfarande, men jag klara inte riktigt att skiljas från denna fina tapet ännu och då blir den än så länge kvar. =)Ja här är vårt enligt oss själva mysiga lilla krypin.
Nu blir det film innan sängarna ska avnjutas.
Ha en bra kväll.
Kram Dessie

4 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Åhhh, jag som älskar snedtak. Dessa snedtak var ju bara för mysiga och jag förstår att du trivs där. Gud vad jag skulle sova gott om jag bodde där.

Kram Teres

lottens vita och gröna sa...

hej sötis!!!
guuu vilket fint sovrum, najsiga bjälkar!!!
må bäst, varmkram lotten

Inreda Mera Hemma sa...

Åhh vad mysigt det ser ut:) blev ju bra det där med fönsterluckorna. Kul att dom kom till användning/Frida

Vitt för själen sa...

Så himla mysigt sovrum!
Ha en fin dag, kram Sophia.