söndag 18 juli 2010

Stugan i bild..

Så här ser stugan ut i dagens läge. Det är en fin liten stuga med potential enligt mig. Till vänster så fortsatte alltså huset förut.. men nu är ju över halva huset nedrivet, och detta är vad som är kvar.
Det var fyllt med grejer och användes som förråd/ gäststuga. =)


Stugan består av vardagsrum/köksdel. Ett litet sovrum, hall och toalett. Samt en källare.

Vi har i stort sett tömt stugan på saker, tagit ned den vita spaljen och och källartrappan och byggt igen hålet i golvet.Just nu ser det ut så här.. Jag har hunnit måla vitt runt fönstren och så ska taket bli vitt, det ska byggas en liten vägg med ett spröjsat fönster i rakt fram, det ska bli mitt och mannens sovrum, pojkarna ska få sovrummet som redan finns.

Och så ska det bli vitmålad liggande panel på väggen vid kaminen och lite "lapptäcke" aktiga tapeter på vissa ställen och i övrigt målat vitt.
Det är så spännande att få ge sig på ett sånt här projekt, vill se om vi lyckas att få mina tankar och ideér att komma till liv.
Och eftersom att detta är huset som mannen är uppvuxen i så blir det ju lite speciellt att åka hit och få bo nära hans sida av familjen och kunna umgås med dem. Barnen kan kliva upp och springa in till farmor och farfar direkt på morgonen, och när vi drar upp rullgardinen ser vi ängarna och hästarna som går runt och betar i hagen bredvid huset. *mysigt*Kram Dessie1 kommentar:

Frida sa...

Åhh vad fint:-) så kul med ett projekt. Klart vi ska ses till veckan vi kan väl ringas kram