lördag 10 juli 2010

Skilda världar.

Mamma och husfru by day och partyprinsessa by night. =) Ungefär så kändes det i går då vi först packade oss hem från sommarstugan, och gick runt hemma i trädgården och njöt av allt som växer och spirar. *härligt* Matade, vyssjade och daddade med små barn.
Sedan var det dags att göra sig klar för att dra iväg med Sofia och Nina på Skellefteå-festivalen. Det var jättetrevligt! I dag var det barnens tur att få uppleva festivalen och Liam har i dag åkt karusell, köpt slush och fått en Svamp-bob ballong. Det var en väldigt lycklig kille som åkte hem och som genast ville springa upp till mormor och visa upp ballongen... Hem kommer han 5 minuter senare med tårarna sprutande ur ögonen... Svamp-bob var död... han hade fastnat i en buske och sonens försök till att lossa på honom var det som till sist tog knäcken på honom. Så ledsen att mamma-hjärtat ömmade och tejpen plockades fram. =)

Charlie är ju ännu lite för liten för karuseller, men han tycker att det är spännande nog att styra och gunga i matstolen sin ute på altanen.
I kväll blir det lugn filmkväll hemma med maken. Skönt, precis vad jag behöver efter en kväll ute i svängen.

Ha en härlig Lördag var ni än är.
Kram Dessie

Inga kommentarer: