tisdag 9 mars 2010

In med det nya.

I dag har min nya servis packats in i skåpet i köket. Så glad jag blir nu då jag öppnar det och ser det vita fräscha porslinet blänka där det står. Och framför allt så gnisslar det inte som vårt gamla billiga Ikea-porslin gjorde då man drog besticken mot tallrikarna. Man fick ståpäls varje gång som man skulle äta något. :)
Nu ligger pojkarna i sina sängar och sover. Herr Sambo har jour i kväll och jag har krupit ned i soffan och ska njuta av veckans bästa tv kväll. Bygglov+Desperate housewives+Cugar town+Cristine= SANT!!


Jag vet att ni snart tror att jag ljuger för er eftersom att det förekommer så mycket sjukdom i vår familj men i går så började Liam hosta och blev grinig och gnällig så vi provade tempen på honom och han hade 39 grader.... *suck*
Jag vill ju alltid vara den vårdande och mysiga mamman som sköter och har tålamod till tusen, men just nu då så vill jag verkligen bara skrika HÖGT för att jag är så less, vi kommer ju oss aldrig hemifrån då barnen ska vara sjuka JÄMT och jag börjar snart klösa färgen av väggarna för att jag behöver komma mig iväg och träffa mina tjejer och få lite påfyllning av energi.
Dessutom så hade jag lovat svägerskan att ta barnen och komma och övernatta under sportlovet och hjälpa till med tapetsering, jag håller tummarna för att det går över snabbt, för både jag och barnen behöver verkligen få ha vårt sportlov!!
Stor kram till er alla som tittar in hos mig!

3 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Känner man igen det där eller... Vi var bara friska någon vecka under hela hösten. Man blir smått galen tillslut. Hoppas att det är snabbt övergående! Vad är det för porslin ni har köpt? Vi lever med vårt ikea fortfarande... :0( Supersnyggt var det i alla fall!
Kram/ Anna

Änglarnas hus sa...

Fy så trist för er med all sjukdom!..minns hur det var..med fyra små tyckte jag att det bara gick runt !

Hoppas de kryar på sig så du kommer ut!

Porslinet var jättefint! förstår att du är nöjd!

Kramis Sanne..

sofie sa...

ja, men om du klöser färgen av väggarna så får du åtminstone nåt att renovera. så det är ju kanon! =)