lördag 20 mars 2010

Det är inte sant..

I går var vi iväg för första gången på 2 veckor. Vi var tvugna att handla mat och jag packade ihop barnen i bilen och vi gav oss av. Skööööönt att komma hemifrån var det om än det bara var för att inhandla mat...
Men så i natt så börjar Liam kräkas.... IGEN! Detta är inte sant, vi lämnar huset 1 gång på 2 veckor eftersom att vi varit såååå sjuka. Och då lyckas vi få med oss magsjuka hem. *suck* När ska detta sluta?!?

Till något roligare..
Nu är det TÄVLING hos Vita rosor och Förgätmigej. Du har chansen att vinna detta underbara hemgjorda lapptäcke. Gå in och kika.

3 kommentarer:

bettan sa...

du kanske redan vet och redan fått detta tips men om ni använder euroshoppers hallon är en sändning av dem tillbakakallade pga bakterier som ger magsjuka....

sofie sa...

äeeh vafan! ni får stanna hemma. allihop! jonas också. och så får du starta nåt forum där alla dina vänner får umgås med varann. med webcam och sånt. såhär kan ni ju inte ha det.

Dessie sa...

Jo jag har hört om hallonen, fast just nu så har han då inte ätit några stackarn.. ännu så har ingen anna trillat dit. *hoppas hoppas* (att vi inte åker dit alltså! HI HI)
Nä det är helt sjukt. Jag orkar inte med några fler sjukdomar... SUCK..