onsdag 10 september 2008

oj

Det känns som att det är en evighet sedan jag skrev. Det har ju som hänt en del sedan sist. Nämligen i Söndags på Jonas födelsedag så kom ju Emma och Johns lilla Ludvig till världen! =) SÅ HIMLA SÖT!!! Längtar tills dom får komma hem och vi får presentera oss för varandra.

Själv så har jag på min lediga tid lekt världens mest engagerade och lekfulla mamma bara för att kompensera för att jag faktiskt jobbar heeeeela veckan och detta är andra veckan som han sover borta pga. mitt och Jonas jobb. Ja ja, vad gör man då. Tillåter bara mig själv att ha lite dåligt samvete eftersom att det iallafall inte hjälper ett skit om jag har det eller inte.

Blev upphissad i traversen i dag på jobbet IGEN, så det kan gå om man är en halvmeter lång och jobbar med testosteronmaffian.
Mötte en mycket underlig karl i dag som pratade och flippade mellan samtalsämnena så jag blev snurrig, jag har aldrig varit med om nåt värre, på fem minuter han han berätta om sina knän, om sin chefs knän, att han köpt ny bil och allt om den, att han kört till Umeå för att hälsa på sin son men att då sonen flyttat till stockholm, vilka fester sonen varit på, att hans andra son va nykter pundare.. ja fast han rökte harsch, och tog anfetamin i ett glas, vilket jobb han hade som 23-åring, att han i dag fått en tant på biluthyrningen att gråta, vad han haft för betyg i matte,fast nu hade han saker i skåpet, och hade det bra ekonomiskt eftersom att han ägde tre hyreshus... osv, osv... att allt inte står rätt till han ni nog redan förstått, men, va fasen jag förstod ingenting. Men skrattade när jag gick därifrån.. Hur orkar man vara så?!?
Nu lockar sängen och min bok. Oh ja, vill bara meddela att jag nu fått hem min bokbeställning... Jamie here i come.... again!=)

1 kommentar:

Sofia sa...

Åhhh, jag vill också vara med Jamie! Han är ju så fin! =)
Kram