fredag 5 september 2008

Äääääntligen


är veckan slut och jag är ledig i helgen!! Jag kom hem efter nattens jobb klockan 7, somnade klockan 8 i morse och klockan 12 så ringde väckaren, dax att stiga upp och starta dagen. *suck* Ärenden på stan och sedan möte på jobbet. Verkar som att skiftet mellan min prov anställning och fast tjänst inte kommer att gå lika smidigt som jag hade trott. Det är inte säkert att dom kan hålla mig med jobb. Kommer att få veta hur detta kommer att sluta på ung. 1-2 veckor. Jag kanske kommer att ha dött av framtida fantasier och genom att oroa mig på alla de sätt som är möjligt innan dess. Men det märker vi ju! Blev iallafall väldigt besviken av att så höra nåt sånt negativt och jag hoppas ju så klart på det bästa.

I kväll har jag och min älskade sambo tänkt krypa ned i soffan, se film och mysa. Jag satsar på att jag kommer att ha somnat innan förtexterna har rullat klart.

Liam tyckte sig bli retad i går på dagis av två killar, han kom på att han skulle ge igen genom att slå till dom med en hink, eftersom att dom va ute i sandlådan. Men rätt va det var så hamnade Måns (Liams bästis) huvud i vägen. Resultatet blev att Liam svingade hinken det han kunde i pannan på Måns och han fick ett jack övanför ögonbrynet och det rann blod nedför ansiktet. Liam helt förstörd. Stackarn, det går inte alltid som man tänkt.... I dag va jag och Liam på Ica. Vi stod och skulle just välja chips, så tittar Liam på mig och rynkar ögonbrynen.. "Mamma, är dom här chipsen gjorda på solrosolja??.. Jag tycker inte om solrosolja så mycket!" UNGE!! Jag skrattade så jag blev blå. Vad fasen ska en kille som just fyllt tre år veta om solrosolja?!? Han är helt fantastisk min lille kille.

2 kommentarer:

Sofie sa...

Hahaha skulle gissa att din unge är som en svamp framför tv:n... Fan vad kul, jag skulle också garva.

Anna b sa...

du vet att de måste meddela dig om avslutad anställning minst en månad innan du ska sluta? Bara så att de inte lurar dig!
Hoppas allt är bra! Kram