torsdag 26 juni 2008

Åxå en Torsdag..

Nu närmar sig slutet av dagen och jag hör i hallen ljudet av min lilla älskling som fortfarande är vaken och kör sin lilla radiostyrda traktor som inhandlades i dag. (Mycket nöjd blev han)

Sex är antalet karuseller som vi åkte i dag.. Igentligen va det bara tre stycken men vi åkte dom flera ggr. =)
Vi stötte även på allt folk som gick med sina systemkassar och förväntansfullt såg fram emot helgen, och själv så stod man där och visste att man jobbar heeeela helgen och inte kommer att hinna med NÅT annat än det. Så vi traskade vidare, Liam, gamma (gammelmormor) och jag, köpte popcorn och spindelmannenkepsar. Coooooolt!!!!!

Så nu medans alla andra människor infinner sig till bästa förfest och har en förhoppningsvis trevlig och inte allför regnig kväll, så ska jag stoppa sonen i säng, göra en kopp choklad, ta med min nyinköpta "mama-tidning" Och krypa ned i sängen jag med.
Tanken är att somna så tidigt som möjligt för i morgon klockan fem ska hon sitta i bilen på väg till jobbet.

G-natt

1 kommentar:

Frida sa...

Ovärt att jobba, jag ska inte heller dit är ledig men tycker inte riktigt att vädret r så lockande sen är det för dyrt. JAg proriterar annat i sommar... Hoppas vi kan ses snart. Jag jobbar min sista vecka nästa vecka sen har jag 4,5 vecks semester:-)När har du semester? Kram