söndag 15 juni 2008

Joho det du...inte illa!

Hi hiiii... nu är jag äntligen här!!! Hoppas Frida är stolt över att jag nu efter lååååång tid alldeles egenhändigt lyckats knåpa ihop denna lilla blogg.... fast jag har redan gjort lite fel och vet inte alls hur jag ska fixa (så va inte orolig, jag kommer att ringa!;) )
I dag hade jag ju hoppats på sol som i går, eftersom att vi har tusen saker att göra ute... ja ja, bara det inte börjar regna så är jag nöjd.
Planterade en häck klart ute på gården i går (ääääntligen klart) har varit lite krångel med den eftersom att jag beställde 50st plantor och när jag skulle hämta dom så var det bara 5st, det va lite skumt eftersom att man bara kan beställa i 10-pack. Men jag ska inte klaga... slutade med att jag fick 10 plantor extra och 25% rabatt på hela beställningen. Så nu fattas det bara att bygga den asvackra portalen som jag sett ut och ställa mit i alltihopa så ska det vara klart! (kommer ju så klart att uppdatera med bilder efter att det är klart, och så fort frida lärt mig, ha ha)
Sedan så hann vi rätt så långt på vår bro i går också. Vi håller på att bygga in den och göra kallfarstu som det kallas. Tänkte att det ska bli lite rymligare i hallen om vi kan ha ex. barnvagnen ståendes ute på bron trots regn och snö!
Hittade ett par gamla 1700-tals dörrar som nu hänger uppe och jag tror att vi ska hinna brädfodra allt klart i dag... Istället för att sätta in riktiga fönster så beställde jag bara glasskivor som vi måste bygga en "karm" till och få på plats snyggt!
Så planen för i dag är att lyckas få upp all brädfodring och sedan grundmåla allt ett varv.
Nä nu ska jag gå och koka gröt till mig och lilleman.

1 kommentar:

Frida sa...

Inte illa, jag är mycket stolt bra jobbat:-) Snygg design... Kram