söndag 29 juni 2008

Puh... överlevde just så pass...

Denna helgen! Har just kommit hem efter att ha avverkat 32 timmar på jobbet i helgen. I dag har det ändå gått bra, skyndade mig att punkta ihop alla master så att det va en stor hög med metall där jag stod och jobbade, sedan va det bara att kasta in dom en efter en i roboten och finputsa dem efteråt. Detta innebar att jag hade ung 20 minuter till godo mellan varje ny mast som jag ivrigt spenderade i solen som så fint sken över mig i dag.
Resultatet av detta är så klart att jag har bränt mig i ansiktet, speciellt på vänster sida eftersom att jag tydligen mest satt med den mot solen. VÄRT! Jag kan inte ens bränna mig jämt över ansiktet... nu kommer jag ju att bli brunare på ena sidan... Ja ja.. färdig diskuterat om detta!

Sambon kom just hem med en stooooooor påse godis..*mums* och jag som inte ätit middag än. jag ska vara stark och gå och laga mig mat istället för att kasta mig över chokladen i påsen. Men det kommer inte att vara lätt ska jag meddela.

Om det inte är sol och uppehåll i morgon så har jag bestämt mig för att grina. Jag måste ju nämligen få måla klart bron på framsidan så att det blir gjort nån gång så vi kan börja änvända den och gå vidare med våra liv. (vidare till den inglasade altanen på baksidan dvs.) Va och köpte ett nytt lås till dörrarna för ENDAST 1000:-(.. tur att dörrarna var gratis..) Och när jag kommer hem så har jag ju köpt fel *suck* så det måste bytas till ett som går åt andra hållet så att säga. det enda jag kan tänka på när jag ser på dessa underbara fina dörrar är (nu vill jag att ni föreställer er).....jul.... en krans på vardera av de vitmålade dörrarna.. ett par granar fulla med ljus på vardera sida om bron och ljusstakar i fönstret. Åååååh det kommer att bli så fint!
Nog för att det kommer att bli skitsnyggt nu på sommaren också, men i min värld så blir allt så mycket bättre om det utspelar sig på julen! =)

Nä nu ska jag äta middag och se Harry Potter medans sambon lagt sig i blöt!

1 kommentar:

Frida sa...

Hallå! Jepp längtar massor till min semester... Jag är ledig tisdag, ( har bara möte slutar 11.00) & onsdag kväll & hela torsdag så visst ska vi ses det var ju 100 år sedan nu:-) KAnske jag kommer till dig ? Så får jag se hur fint ni börjar få det ?
Kram