lördag 19 mars 2011

Ta dagen som den kommer

Hej alla rara.
Tack för alla fina kommentarer, meddelanden, samtal, presenter, ja allt form av stöd och omtanke som ni fullkomligen öst över oss.
Vi är så otroligt rörda och tacksamma för att ha så fina, varma människor omkring oss.
Det har hjälpt otroligt mycket ska ni veta.
Så från botten av mitt hjärta tack, tack, tack!!
Trots detta ledsamma som hänt så kan jag inte låta bli att häpnas och förundras över kroppens förmåga och funktion. Det är ju i det närmaste magiskt. Inte bara att kroppen upptäcker att det är något fel, den tar hand om det, läker sig själv och gör sig redo att gå vidare.
Tyvärr så går det ju oftast inte lika fort för hjärtat och huvudet att läka, men dagarna ser ljusare ut för varje dag och jag räknar mina lyckliga stjärnor då jag ser min härliga familj som jag ju faktiskt har.
Denna tid har jag även förundrats över människors olika reaktioner, både privat och proffisionellt. Vi är verkligen alla så olika och medans vissa har empati i överflöd så finns det dom som hårt och helt utan att tyckas se människan, smärtan och känslorna bakom, helt kliniskt plöjer sig fram genom dagarna och händelser.
Ja man ska ju välkomna olikheter, men medmänsklighet är en kvalité som jag önskar att vi alla ägde. Vilken mycket vackrare värld vi då skulle ha.
Oj vad jag skriver, nog nu. =)
I förrgår så bestämde jag mig iallafall för att baka hallon grottor till grabbarna, BIG SIZE.
Dom blev faktiskt fantastiskt goda trots att jag saknade recept och gjorde mördegen som hör till brysselkex och bara förlängde tiden i ugnen lite.

(Dom fina formarna kommer från Ikea)

Tyvärr så blev det ju inte så många, så dom är redan slut. Får komma ihåg att göra dubbel sats nästa gång. =)

Vill önska er en trevlig helg.

Varma kramar Dessie


3 kommentarer:

Inreda Mera Hemma sa...

Åhh vad mumsigt det såg ut. Vi måste ses nån dag till veckan, kram på er

Grubban sa...

Härligt att se dig tillbaka här :)

Häromdagen bakade jag såna muffinsar som vi fikade hemma hos er, godaste glasyrer någonsin till dom! Får se om jag vågar göra dom igen, inte bra för min hälsa den där glasyren ;)

Kram Veronica

Zinkhjärtat ♥ sa...

Kakorna ser riktigt goda ut! Ta hand om er.
Stor Kram Annelie ♥