tisdag 1 mars 2011

Klädförvaring

Dagens Tisdagstema på Fabriken är klädförvarning.
Eftersom att vi äger 3 garderober här hemma där vi ska rymma kläder, handdukar och sängkläder så kan jag erkänna att jag inte alls tänkt visa er detta, för det är knök fullt och ytterst osorterat.
Då jag inte kan ta ut en tröja eller ett par byxor utan att högar runt omkring med mina kläder bara faller ut så slutar det oftast med att jag bara knölar in kläderna på plats i ilska.
Därför så väljer jag i dag istället att visa kläder i användning. =) I dag har varit en strålande dag och vi har varit ute hela dagen. Liam blev helt plötsligt väldigt mån om att mamma skulle fota honom och ropade "mamma kom, ta kort på mig.. kolla när jag gör så här. "
Söta underbara unge, han får mig att skratta så många gånger per dag att jag kan inte ens räkna dem.

Den här lilla totalt inåt fötta killen har fortfarande lite problem att behärska skorna i snön och ligger rätt va det är på magen och får sig inte upp igen då mamma klätt honom så att han verkligen inte ska frysa. =) Men han ääälskar att vara ute!Ja med detta hälsar vi god natt från vår gata och hoppas på en lika solig och härlig dag i morgon så vi kan öva oss på vår skridsko åkning.
Ha en skön kväll.
Kram Dessie
Ps. Kolla in på Fabriken för att få inspiration från dom som faktiskt har klädförvaring att visa er.
3 kommentarer:

Zinkhjärtat ♥ sa...

Härliga bilder! Tänk om jag kunde glädjas lika mycket när jag går ut i snön:)
Här har det minsann inte varit någon sol framme idag.....
Stor Kram Annelie ♥

Mia sa...

Vilka härliga vinterbilder. Idag skiner solen på oss också och vi har varit ute länge och hoppat i snön.
Idag var nog första gången på länge jag tyckte det var riktigt mysigt med snö. Det är bara att inse att våren dröjer ett tag till och njuta av det som är just nu.

Kram Mia

Therese sa...

Härliga bilder, du verkar verkligen njuta av varje dag:)

Kram Therese