söndag 15 augusti 2010

Semester pågår...

Hej mina vänner.
Tittar in en liten stund för att skicka en hälsning till er alla. Vi har fortfarande semester och myser runt med div. små utflykter och trevligheter. I allmänhet så ligger lugnet över vår gata.. Vi badar, läser, pysslar, går på auktioner och loppis, umgås, äter och dricker gott och bara njuter av varandra. I dag blev det en tripp till Rismyrliden för att titta på djuren och alla härliga gamla saker som dom har där.
*jättemysigt*
Det enda som skuggar vår semester är att den är kantad av div sjukdomar. Streptokocker och förkylningar. Just nu så ligger Charlie och hostar för fullt i sin säng stackarn och jag har så lock för öronen att jag knappt hört någonting på 5 dagar. Meeen vem bryr sig om sånt.. vi har ju semester.. =D


I dag så tror jag att vi helt plötsligt kände sommaren vända mot höst.. bara så där över en dag så blev det en kylig vind och vips så ligger några gula löv på vår gräsmatta. Detta firar vi med att tända ljus inne och kura ihop oss i vardagsrummet med tv och våra böcker. (Jo vi är bokmalar båda två och läser så mycket vi får tid till.)

I morgon blir det kanske en sväng ut i skogen för att plocka några blåbär.. eller så inte.. det är ju detta som är det bästa med en lång sammanhängande ledighet.. vi tar dagen som den kommer och gör precis vad vi vill!

Kram Dessie
1 kommentar:

Sirpa sa...

Hej Dessie!
Hoppas ni hade en mycket trevlig semester! Och att alla är friska nu!
Kram Sirpa