måndag 30 augusti 2010

För tidigt?

Om någon säger att dom tycker att det är för tidigt för att inhandla julpynt så kommer jag att säga struntprat! =)
Då man hittar något på rea så gäller det att passa på. Dessa fina saker som i ett stort paket på posten från Elsas hem Jag fullkomligen ääääääälskar saker från Greengate och Walther & co.
Skridskon har 24 hål för att man ska kunna göra en julkalender med 24 paket. Liam kommer att bli överlycklig! =)


I dag skiner solen och kylan ligger i luften, hösten är verkligen här och det är något lite magiskt med denna årstid. Jag älskar att kura inne då mörkret smyger sig på fram mot kvällen. Tända ljus, och sitta under stora filtar med en kopp te i handen.

Men då solen skiner så vill jag ut i skogen. Plocka bär och ris & mossa (plockar alltid lingon- blåbärsris & mossa och lägger i frysen så jag har till julpyntet då vinterns snötäcke ligger tjockt och allt fint pynt sedan länge har försvunnit)
och bara gå runt och dola och se på Liam som lyckligt hoppar och skuttar runt på stubbar och stockar.
Men i dag är han ju tyvärr fortfarande sjuk så det blir nog att hålla sig inne och passa på att städa. Det behövs ju det också.
Och så blir det en snabbis förbi på loppis.

Ha en härlig dag

Kram Dessie1 kommentar:

Frida sa...

ALDRIG förtidigt att handla julpynt;-D Vad fint ni har, längtar till attse det var så länge sen:-D jag har en klänning åt dig som jag aldrig använt, det är en riktigt Dessie Klänning ljusblå med vit spets... Shabby Chic Old Molly stil, kanske du gillar den? kram