tisdag 13 april 2010

Vänner gör mig glad!


I går var jag och Charlie på besök hos emma och lille bebis. Jättemysigt ända tills Charlie blir varm och gnällig och jag provar tempen på honom.. 38.4.. Suck.. Snabbar mig hem. Fattar ingenting, grubblar och funderar.. Han är ju varken snuvig eller nåt annat.. Kan det vara 3-dagarsfebern?.. Så kommer herr Sambo hem. Han hinner bara titta på ungen där han hänger varm på min höft så säger han. "Men han dregglar lite mer än vanligt tycker jag.. Är det inte tänderna som börjar komma då?!" Där står jag som ett utropstecken.. Självklart, jag har ju inte tänkt på tänderna.. Och petar in ett finger i munnen på lillkillen. Mycket riktigt så sticker en liten liten tandbit upp där mitt i detta annars tandlösa leende!:) Liam blir genast dödsimponerad.."Hur visste du det pappa? Hur förstod du att han håller på att få en tand?" herr Sambo svarar direkt att "Det är nog för att Det här är ju faktiskt inte mitt första barn, du var likadan då du var liten.." så står man där och känner det helt plötsligt som att man är nybörjare igen.. Och alla andra vet, fast själv fattar man inte.:) som toppen på allt så gråter och gnäller charlie då han är med mig men blir nöjd och myser direkt han får vara med sin far. Och så nu på morgonen så kom första ordet.. Kan ni gissa vad den var?! Jo förstås.. Pappa!! Vår söta lilla pappa-kära gosse.:) I går blev jag överraskad då jag skulle hämta posten och ett stort paket adresserat till mig ligger där i.. Jag öppnar och i ligger boken som är på bilden och en gullig lapp från världens sötaste Sofia! En helt underbar trädgårdsbok som jag kan ha till planering av min trädgård. Det rymmer massor av inspiration, urklipp, anteckningar, fröpåsar.. Allt! En helt underbar present. Jag blev så glad! Tack snälla underbara Sofia för att du förgyller min dag!

3 kommentarer:

Frida sa...

Vad fin den var:-)) hoppas snön försvinner snabbt och att värmen kommer så man kan börja. Jag ska be dig om en liten trädgårdskurs, så jag också börjar få gröna fingrar. Ha en fin dag:-)) kram på er

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilken bok! Den skulle man ha så skulle kanske inte kaoset vara ett faktum varje vår... Känner igen det där med pappiga barn. För min mellankille har det baaaara varit pappa som gällt hela tiden. Jag pratade med en klok människa om det en gång och hon sa då att jag skulle vara glad. Att barnen tyr sig till pappan också betyder att de är så trygga med dig. Det är kvittot på ett jämställt förhållande! Du har släppt in honom i omvårdnaden av era barn. Så jag får säga grattis!!! Fast det inte känns så inombords alla gånger men visst blir det liiiite lättare när man tänker så.
Kraaaam/ Anna

Sofia sa...

Vad bra att du tyckte om den! Jag har själv kokboken i samma serie och jag älskar den!

Hade nästan tänkt köpa en trädgårdsbok till mig själv också i förebyggande syfte men då kom jag på att det kan dröja mer än 10 år innan jag bor i hus och har trädgård... =)

Kram kram