måndag 5 april 2010

Över påsken..

I dag får ni se en bild på huset som jag är uppvuxen i! Jag tog denna bild för att demonstrera hur högt snön når upp på huset, men efter detta så har det ju snöat mycket mer så nu syns bara halva fönstrena.
Vi är bortresta över påsken. Har härliga lediga dagar och åker skoter, lapar sol, äter gott både ute och inne. Vill bara titta in och hoppas att ni alla haft en trevlig påsk och hoppas att ni njuter ni också.


Stora kramar från mig till er!

3 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Oj, vad mycket snö!!! Tar nog ett tag innan man får se vitsippor och krokus där... Men det är härligt med vårsolen, scoter och grillad korv! Jag kommer själv ifrån Boden så lite norrlänska vintrar har man vart med om ;0). Nu slipper jag snön men kan allt sakna våren i norr...
Kram/ Anna

Änglarnas hus sa...

Jisses såå mycket snö!!..men jag vet att det brukar vara så då jag är "halvnorrlänning"..mammsen o pappsen är födda där uppe o flyttade tillbaka ner hit ifrån Umeå för ett par år sedan!

hoppas att ni har haft det lika mysigt som det låter!!

Kramis Sanne

Sofia sa...

Men alltså... För att motivera mig själv att börja läsa så brukar jag alltid tillåta mig att kolla alla mina vänners bloggar först. Men om du inte ska uppdatera så tar ju genomgången mycket kortare tid och det gillas inte! =)

Kram