tisdag 7 maj 2013

Vårskriiiik!Tänk att våren äntligen är här.. som jag längtat! 
Springer runt i min iver och petar i allt och får ingenting riktigt klart.. men vad gör väl det, nu är det VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!! Nu planteras det fröer och målas, listas, fixas och krattas allt i en enda röra.


 Barnen  älskar att platera och vattna. Och att vi har jord och lekakulor och gegga överallt får man som mamma lov att ta då så små händer vill hjälpa till.
Topparna på både rabarber,  pioner, och daggkåpa har börjat titta fram lite försynt, men kommer snart vräka sig ut som dom gör då dom är som finast.

Finns det något bättre än att barfota springa ut i trädgården på det solvarma gräset och plocka rabarber till att safta eller en paj. Det är för mig livskvalite så det sjunger om det.
Och tänk i år får jag även skicka ut barnen i växthuset för att plocka in tomater och gurka och diverse. Ooooh jag är så lycklig att det pirrar i magen då jag tänker på det.

Ha en fin dag var ni än befinner er.

Kram Dessie

3 kommentarer:

Sirpa sa...

Hej Dessie! Ja, visst är det härligt att värmen har kommit! Kanske inte många dagar men vi får njuta av det som vi får! Det är så härligt att plantera blommor nu och se att barnen vill hjälpa till!
Önskar dig en skön kväll!
Kram Sirpa♥

Sirpa sa...

Hej Dessie! Tack för din hälsning! Hoppas du har kunnat njuta av solen idag!
Önskar dig en skön onsdag!
Kram Sirpa♥

Villavägen 3 sa...

Jag hittade hit en slö en dag som denna 8nyårsdagen) och blev jätteinspirerad av din rabatt kring trädet! Så smart och praktiskt. Exakt så ska jag göra med flera av mina träd!